Bedriftsmassasje – Bli en Attraktiv Arbeidsgiver!

Bedriftsmassasje - Bli en Attraktiv Arbeidsgiver

Bedriftsmassasje

I de aller fleste bedrifter finnes det i dag ansatte som enten har fysisk krevende jobber, eller som har en svært statisk arbeidsstilling gjennom store deler av arbeidsdagen. Ved å sette et ekstra fokus på å ivareta de ansattes helse, vil du også styrke din posisjon som arbeidsgiver.

Visste du at massasje på bedrifter bidrar sterkt til å senke sykefraværet i norske bedrifter? Ifølge en uttalelse av E. Lærum i Helsedirektoratet var hele 41 prosent av alt sykefraværet i Norge på grunn av muskel- og skjelettlidelser. I 2010 kostet muskel- og skjelettlidelser det norske samfunn oppsiktsvekkende 86,4 milliarder kroner. 

Det er ingen tegn som tyder på at disse tallene har blitt redusert med årene som har gått. Muskel- og skjelettlidelser er fortsatt den hyppigste årsaken til smerte i kroppen som igjen reduserer funksjon og livskvalitet. Ta grep på vegne av dine ansatte i dag, og sikre deg et velfungerende team i mange år fremover, med bedriftsmassasje. 

Gjennom en markedsundersøkelse har vi avdekket spennende statistikk som virkelig rammer inn hvor verdifullt det kan være å investere i en bedriftsavtale på massasje. 

Lavere sykefravær

10 prosent av ansatte som har gjennomført behandlinger i regi av sin bedrift opplyser om at denne massasjen ene og alene har vært årsaken til at de ikke har tatt ut sykemelding i perioder med mye stress og smerte. 

Dersom du i dag opplever et høyt sykefravær blant dine ansatte, eller er klar over at dine ansatte har plager som kan forbindes med arbeidsoppgavene sine, bør du ta grep som sikrer både deg og dine ansatte en bedre arbeidshverdag. 

Alle ansatte bidrar til å få hjulene i bedriften til å gå rundt, og det er i alles interesse å beholde disse hjulene i systemet. En rask meningsmåling blant dine ansatte eller kolleger, kan være nok til å kartlegge om det er et behov for å iverksette tiltak som dette. 

Sitter de mye stille og i en statisk posisjon gjennom arbeidsdagen, eller opplever de store fysiske belastninger i forbindelse med arbeidsoppgaver? De aller fleste ansatte beholder jobben sin over flere år, og lagrer spenninger og overbelastning i kroppen, noe som kan føre til mer alvorlige skader i årene fremover. 

Attraktiv arbeidsgiver

Hele 73 prosent av alle ansatte som besvarte undersøkelsen, svarte at tilgangen på bedriftsmassasje ville være en faktor dersom de skulle søke nye jobber i fremtiden. Dersom du skal ut å hente nye ansatte i et konkurransepreget marked, kan dette være et fortrinn for deg, slik at du kan sikre deg de aller beste i bransjen. 

I tillegg er dette en fin måte å vise de ansatte at du verdsetter deres innsats, og ønsker å beholde de i selskapet ditt. Deres fysiske velvære er avgjørende for den prestasjonen de gjør hver eneste dag på jobb, uansett om de jobber med fysisk krevende arbeidsoppgaver, eller har en mer statisk krevende jobb. 

Bedre oppmøte

Mer enn 23 prosent har svart at bedriftsmassasjen har vært avgjørende for at de har møtt opp på jobb. Nå er jo oppmøte på jobb en påkrevd del av det å være ansatt, men hadde det ikke vært fint å fått bukt med unødvendige – og kanskje ikke helt ærlige – sykedager? 

Bedriftsmassasje kan absolutt bli brukt som en gulrot, og bidra til å øke motivasjonen til å komme på jobb på selv de tregeste mandagsmorgener. Når de ansatte møter på jobb og bidrar til å dra vognen, spesielt i perioder der man møter mer motstand enn normalt, dannes et enda sterkere bånd blant de ansatte, og eierforhold til arbeidsplassen. 

Har du en kropp som fungerer optimalt er det også enda enklere å gi det lille ekstra i alle ledd. Enda bedre service til kundene, ekstra god tone mellom de ansatte og ekstra god utførelse i arbeidet. Smerte og ubehag kan fort føre til at det dannes negative følelser og dette kan reflekteres i flere ledd. 

Engasjement og effektivitet

Å ha ansatte som viser engasjement og gjennomfører arbeidsoppgavene sine effektivt og nøyaktig, er enhver arbeidsgivers drøm. Hva om jeg forteller deg at bedriftsmassasje kan gi deg nettopp dette resultatet? 

Hele 80 prosent av de som besvarte undersøkelsen forteller at det har gitt dem mer engasjement og glede på arbeidsplassen etter at de startet med bedriftsmassasje. Engasjerte ansatte merkes både på miljøet og på produksjonen, uansett bransje. Derfor kan alle bedrifter nyte godt av en avtale hos oss. 

Bredt utvalg av bedriftstjenester

Her i Body-N-Balance finner du flere ulike tjenester dere som bedrift kan benytte dere av, enten dere ønsker fokus på å utvikle dere som et team eller som enkeltindivider. 

Klippekort for bedrift

Bedriften din kan bestille et klippekort med et ønsket antall behandlinger, og deretter spesifisere hva slags behandlinger det skal gjelde og hvor lang behandlingen skal være. Et eksempel på dette kan være 25 behandlinger med klassisk massasje over 30 minutter. Dersom du ønsker å ha flere klippekort med ulike behandlinger og lengder, kan vi også ordne dette sammen. 

Klippekortet blir fakturert når du kjøper det, og er klart til bruk med en gang. Dermed kan dine ansatte dra og få behandling allerede samme dag. Alle behandlingene foregår på våre klinikker, og de ansatte må møte opp her. Timebestillingen gjøres av den ansatte på vanlig måte, gjennom online bookingen på hjemmesiden. 

Alle dine ansatte kan dra god nytte av et klippekort på behandlinger, uansett hvilke arbeidsoppgaver de fyller dagene med. Ulik påkjenning på kroppen, gir i mange tilfeller det samme resultatet over tid, og generell slitasje på kroppen kan bekjempes før det blir skader. 

Kurs og eventer

Hos oss kan du finne et bredt utvalg av både ulike kurs og eventer som du kan sette opp for din bedrift. 

Vi tilbyr blant annet kurs eller foredrag for bedrifter som ønsker å lære seg mer om hva massasje og trening kan gjøre for de ansatte. I tillegg vil vi gå gjennom ergonomien for å skape en dypere forståelse av påkjenningen kroppen går gjennom i løpet av en arbeidsdag. 

Ønsker du et mer inngående kurs, tilbyr vi kurs innen de grunnleggende massasjeformene. 

Skal du planlegge et event for bedriften din, kan vi stille opp på et utvalg av ulike arrangementer. Idrettsdager er en utmerket ide, og massasje og trening går hånd i hånd. Ønsker du et teambuilding arrangement, er en dag eller et kurs i massasje et utmerket sted å starte. 

Temadager med fokus på fysisk helse er også et godt alternativ for deg og dine ansatte. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi komme og dele vår kunnskap med deg og din bedrift. Kanskje blir dette en årlig tradisjon, slik at du kan vise ditt team at dere verdsetter dem, og ønsker at de ivaretar sin egen fysikk både på og utenfor arbeidsplassen. 

Pausetrening

Vi tilbyr en rekke forskjellige pauseøkter til alle typer bedrifter. Her kan du engasjere dine ansatte og ha det gøy sammen i arbeidstiden. Korte økter som passer en lunsjpause eller liknende, kan være godt både for slitne kropper, men også for slitne hoder. 

Ettersom dette er en økt som skal foregå i arbeidstid, legger vi opp til en variert økt, uten den aller største intensiteten. Alle dine ansatte skal få være aktive uten å slippe å sitte svette ved kontorpulten resten av dagen. 

Ta kontakt med oss så setter vi opp en økt som passer for dine ansatte og din bedrift! 

Kosthold og ernæring

Det er ingen hemmelighet at kostholdet er den aller viktigste faktoren for en velfungerende kropp, og et sunt sinn. Det er ingenting som tar fokuset vekk fra arbeidsoppgavene som mat uten næring, men det kan være vanskelig å alltid ha kontroll på hva som inneholder hva. 

Hos oss finner du noen spennende oppskrifter du kan bruke for å lage små overraskelser til dine ansatte gjennom dagen, og spør du oss kan vi gi deg tips til hva slags mat du bør fylle kjøleskapet med, slik at de ansatte har tilgang på næringsrik mat gjennom hele arbeidsdagen. 

Høres dette fristende ut? Ta kontakt med meg så setter vi opp en ordning som passer for din bedrift. Vi har ingen krav til antall ansatte eller størrelse på bedriften. Massasje og aktivitet skal alle kunne dra nytte av, så vi skreddersyr avtalen til din bedrift!