Vi utfører en rekke forskjellige typer massasje og kan tilby klassisk massasje, bindevevsmassasje, idrettsmassasje, gravid massasje, måling av diastase, strain/counterstrain, arrvevsmassasje, dry needling, taping med sportstape og kinesiotape, triggerpunktsmassasje, segmentmassasje, fotmassasje, ansikt, nakke og Hodebunns massasje, koppemassasje, behandling med varme stener (hot stone massasje), Duo Massasje (massasje for 2 personer samtidig), Lava Shell Massasje, behandling med varme shell fra Filipinene og Aroma Massasje

REFERANSER

«Fantastiske behandlinger av en faglig dyktig dame. Anbefales på det varmeste til alle som trenger å få løst opp i muskulaturen.»

«Jeg sliter med artrose og muskelsmerter, og opplever at jevnlig massasje hos Aja hjelper med å holde smertene nede på ett nivå som jeg kan fungere med. Jeg går til Aja med 2-3 ukers mellomrom, og det er så verdt det! Hos fysioterapeut har jeg måttet gå til behandling en gang i uka for samme resultat. Aja er profesjonell og veldig dyktig, og hun ser helheten i smerteproblematikken. Jeg anbefaler Body ‘N’ Balance på det varmeste!»

«Jeg vil på det sterkeste anbefale massasje hos Aja på Body ‘N’ Balance! I tillegg til et fantastisk humør får du en behandling på høyt nivå. Jeg har vært hos mange massører, i inn og utland, og behandlingen her er uten tvil den beste jeg kan få. Jeg kan spesielt anbefale dypmassasje med Hot Stone.”